Helt sjukt!

Kommer så väl ihåg förra våren när jag köpte min första jacka från Didrikssons. En vit i storlek 40. Det var liksom som en dröm, att kunna köpa en sån jacka, och i storlek 40 dessutom.
Plockade fram den häromdagen, men bara för att konstatera att den är för stor! Den kändes ungefär som ett tält... Pallrade mig iväg till affären och köpte mig en ny, en turkos den här gången, i storlek 36!!! Fatta, storlek 36!! Det finns ju nästan inga mindre storlekar sen :-). Har dock inte riktigt vågat använda den än. Den är ju turkos... Passar jag i den färgen? Större delen av min garderob har ju bestått av svarta kläder förut, något enstaka vitt plagg, men garanterat inga plagg med färg på. Men nu hänger det alltså en turkos jacka i hallen :-).
Känner verkligen att jag skulle behöva rensa garderoben, det finns fler plagg som är stora... Ibland när jag sätter på mig en tup/tunika så känner jag mig tjock igen, men det beror nog på modellen på plagget och då åker det undan på en gång! Har dock sagt till mig själv att jag inte ska köpa så mycket mer kläder innan bukplastiken är gjord. min förhoppning är ju att midjan kommer att minska :-)

Svar till Linda :-)

Postat av: Linda

Men såååå underbart roligt för dig :-) Är det för att skinnet inte ville hänga med när du har gått ner så mycket så snabbt? Mitt skinn har hängt med ganska bra men jag har inte gått ner lika mycket, 21,5 kg vill gå ner 6,5 till helst... Min kropp har gått ner den vill med hjälp av operationen nu är det träning och nyttigare levende som gäller för det sista. Har köpt kort på Friskis & Svettis nu men har problem med kristallsjukan och har svårt att träna. Har du överflödigt skinn någon annanstans? Kram Linda

2012-03-16 @ 07:38:29



Tack Linda!
Grattis till din viktminskning! 21,5 kg är inte fy skam!
Det är nog inte skinnet som är den största boven, det är liksom en massa fett(?) som hänger över. Hade redan "hängmage" innan open och den har inte blivit bättre, om vi säger så :-).
I övrigt så har skinnet hängt med bra. Iallafall med tanke på att jag gått ner över 40 kg.
Jobbigt att inte kunna träna pga kristallsjukan... Hoppas det blir bättre :-).
Jag har inte tränat speciellt mycket. Nu kör jag två pass i veckan, ett zumba och ett medelgympapass. Om jag hinner, vilket inte bli så ofta, så försöker jag jogga lite (blir mer på sommaren).




Jag har gått omkring i ett lyckorus hela helgen - så himla glad :-). Även om operationen är ca 6 månader bort.
Min man frågade hur pass öppen jag tänker vara om den här operationen. Sleeven är det ju inte så många som vet om. Men här tänker jag vara öppen - iallafall om någon frågar så tänker jag svara. Det är ju ingen hemlighet att jag gått ner 40 kg, det syns ju :-). Och det här är ju en en "komplikation" av viktnedgången (sen hur jag gick ner i vikt är oväsentligt).
Få se om jag vågar lägga ut kort på "degmagen" här... Jag kommer iallafall att ta före- och efterkort. Något jag ångrar att jag inte gjorde före och efter sleeven.....

JAAAA!!!!

Har idag varit på kirurgkliniken för läkarbesök inför en ev. bukplastik.
Och han beviljade den!!!!!!
Var ju till vårdcentralen först och den läkaren var ju skeptisk till att landstinget skulle betala, men han skickade en remiss iallafall. Sen har jag ju fått lov att komplettera den med längd och vikt samt fotografier.
Längst inne så hoppades jag verkligen att jag skulle få detta svaret, men jag var beredd på att få "kriga" lite mer för det.
Snacka om att jag blev snopen när han drog ner trosorna och lyfte upp "degklumpen" till mage och sa att dom skulle hjälpa mig. Att jag uppfyllde alla kriterier för en bukplastik med råge! Det efter att kommit in genom dörren 1 minut tidigare. Jag hade ju min man med mig och han sa att jag såg väldigt chockad ut och det kan jag tänka mig :-). Började ju nästan gråta ju :-).
Han förklarade hur operationen skulle gå till och förberedde mig även på att jag kanske skulle få erbjudanden från Stockholm, enligt vårdgarantin. Nu är jag ju lite begränsad genom mitt arbete, när jag kan vara sjukskriven och så, så tidigast till hösten blir det aktuellt. Skit samma när - huvudsaken är att det blir av!!
Shit alltså!! Vilken lycka :-)

Ångest....

Beställde ju klänningen i M och den satt verkligen bra, men vill jag verkligen ha klänningen??


Så ser den ut :-).
Det är ju ganska långt kvar till bröllopet och jag hinner säkert hitta någon mer klänning som jag tycker (mer) om... Den här har ju inga ärmar.... Är lite allergisk mot såna plagg... Jag har ju heller inga tuttar kvar - tur att det finns pushup och fyllut behåar ;-).
Vad tycker ni?? Ska jag "nöja" mig med den här, eller ska jag leta vidare?
Om jag bestämmer mig för att "nöja" mig med den här lär jag ut på skojakt och någon kofta eller liknande att ha över... Ojoj, vilka i-lands problem man kan ha :-)

RSS 2.0