Besviken...

Om man inte vill eller kan komma på en bjudning, varför inte bara tacka nej.... Istället för att ljuga och hitta på ursäkter som sen inte håller i längden....
Blir ju mer besviken av lögner än av sanningen....

Äcklad över mig själv....

Jag har alltid varit överviktig. Eller inte alltid, men jag har alltid haft en ganska grov benstomme. Har aldrig varit trådsmal och kommer aldrig att bli det heller, det är jag fullt medveten om.
Som det är nu väger jag ca 90 kg. Har vägt betydligt mer. Har fått hjälp av min läkare, fått Reductil på recetp. Med hjälp av dom har jag gått ner ca 13 kg, men nu står jag still... Det händer ingenting på vågen, om det händer nåt så är det år fel håll dessutom *suck*.
Såg en bild på en kompis idag, har inte sett henne på ett tag. Hon hade gått ner jättemycket!
Var bara tvungen att fråga hur mycket och hur hon betett sig. Hon har sedan augusti (inte ens ett år alltså) gått ner ca 25 kg. med hjälp av GI-metoden.
Så orättvist! Jag äter rätt, motionerar och äter dessutom Reductil (vilket jag ätit i 1½ år nu) och "bara" gått ner 13 kg!!
Hon skickade iallafall en fint och peppande mail så nu tror jag att jag ska kika lite på den metoden. Ihop med Reductil och motion så kanske det funkar till slut....
Jag vill inte se ut så här!
Blir så äcklad varje gång min man säger att jag är fin, framför allt om jag precis kommit ur duschen eller nåt annat där jag är naken... Har svårt att ha sex med lampan tänd, vill inte att han ska se allt som hänger och slänger och dallrar, det är ju så äckligt!!
Ja, ska googla lite på GI nu så får vi se vad som händer.....

RSS 2.0